ÁSZF

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek a Rozsmann Cukrászati Kft. által, a www.rozsmanncukraszda.hu címen működtetett weboldalon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

 

Megrendelők által a www.rozsmanncukraszda.hu címen működtetett weboldalon kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Rozsmann Cukrászati Kft. közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

I. Webáruház adatai:

A www.rozsmanncukraszda.hu weboldal üzemeltetője a Rozsmann Cukrászati Kft.

Székhely: 1158 Budapest, Bezsilla Nándor utca 82/1.

Telephely: 1158 Budapest, Bezsilla Nándor utca 82/1.

Adószám: 11790365-2-43

Bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Ügyfélszolgálat:

telefonon: 06-1/273-0466; 06-70/943-2227

e-mail: info@rozsmanncukraszat.hu

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció a www.rozsmanncukraszda.hu weboldalon:

Első lépésként lehetőség van regisztrációra (nem kötelező), amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait.

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

Amennyiben korábban már regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a „Bejelentkezés” mezőben megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban a „Rendelési feltételek” menügombokon keresztül elérhető információ.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A weboldalon a „Tortarendelés”, a „Süteményrendelés” és a „Hidegkonyhai kínálat” menüre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Rozsmann Cukrászati Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a „Fizetés” felületen van lehetőség a megrendelés véglegesítésére. Amennyiben bejelentkezve használja az oldalt, használhatja a felugró, regisztrációkor megadott „Számlázási címet”, vagy újat is megadhat. Ezt követően kerül sor a „Szállítási cím” megadására, amelyre szintén használhatja a felugró, regisztrációkor megadott címet, de újat is megadhat. Amennyiben nem belépve használja az oldalt, mindenképpen szükséges az adatokat kitöltenie. Ezt követően kerül sor a „Szállítási mód(ok)” kiválasztására. 2500 Ft összegű megrendelés alatt csak személyes átvételre van lehetőség a termelőüzemnél (1143 Budapest, Ilka utca 15.). A Szállítási módok" pont alatt tudja kiválasztani megrendelésének dátumát, a szállítási dátumot, valamint megjegyzést írhat. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a „Fizetési mód(ok)” menüpont alatt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával, illetve banki átutalással is fizethet. A „Rendelési feltételek” elfogadása után a „Rendelés megerősítése” pontnál tudja elküldeni megrendelését.

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

A Rozsmann Cukrászati Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb a tárgynapon nyitva tartási időben visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Rozsmann Cukrászati Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésének napján nem érkezik, Megrendelő az info@rozsmanncukraszat.hu email címen, vagy a 06-1/273-0466; 06-70/943-2227 telefonszámok valamelyikén érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek munkatársaink által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás a Megrendelő által megadott napon, lehetőleg előre megadott (legalább 4 órás) időintervallumban történik.

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Kizárólag a rendelésben megadott szállítási időt megelőzően két munkanappal van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit a 06-1/273-0466; 06-70/943-2227 telefonszámok valamelyikén vagy írásban az info@rozsmanncukraszat.hu email címen tehet meg.

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A „Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

II.9. Írásbeliség:

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Rozsmann Cukrászati Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: info@rozsmanncukraszat.hu

telefon: 06-1/273-0466; 06-70/943-2227