Rozsmann cukrászda és kávézó
KÖSZÖNTJÜK A ROZSMANN CUKRÁSZDA WEBOLDALÁN!
 

A Rozsmann cukrászat 1996-ban kezdte meg működését Budapesten. A kisvállalkozás akkor - még csak néhány alkalmazottal - alig több mint pár tucat kiskereskedőt szolgált ki. Jelenleg a korszerű, 240 m2 alapterületű, HACCP előírások szerint működő termelőüzem naponta több, mint szász megrendelést teljesít, a kis cukrászdáktól a büféken, közétkeztetésen, céges-, családi- intézményes rendezvényeken keresztül, a szupermarket-hálózatokig. A termékek gyártásában 10 fő vesz részt, míg a kiszállításról és a kiszolgálásról 5 fős csapat gondoskodik

A Rozsmann cukrászat a kezdetektől fogva hagyományos cukrászati receptekkel dolgozik, a tartósítószer hozzáadása nélkül készült sütemények így igen sok fogyasztónak hamar a kedvenceivé váltak. Ez ösztönzi a vendégeinket és a termékeinket forgalmazó kereskedőket abban, hogy megfelelő érdekeltséggel, folyamatosan fogyasszák és árusítsák süteményeinket.

Cégünk több, mint három éve foglalkozik rendezvény szervezéssel. Ez idő alatt számtalan kellemes élményt tudtunk adni partnereinknek a pár fős családi összejövetelektől a 100 fős céges megrendelésekig.
A rendezvényekre érkezett igényeket speciális besorolással kezeljük, szaktanácsadással segítünk a megfelelő kínálat összeállításában.

Tortakészítő részlegünk jelen piaci igényekhez igazodva, bármilyen formájú és méretű tortát elkészít, elég ehhez egy ötlet, hozott rajz vagy fénykép. A 40 féle apró sütemény kínálatunkból könnyedén megtalálható a kedvenc ízvilág, akár céges logóval is ellátjuk ezeket.

Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak ízletes, egészséges termékeink, mindig azonos, kifogástalan minőségben.
Tegyen próbára minket Ön is!

 

Rozsmann Tibor
tulajdonos